Over ons

Het Nederlandse kantoor van Newlong
0
Bedrijf zelf werd opgericht
0
Europees kantoor opgericht
0
Het gebouw waarin we ons bevinden is gevestigd in
Het Nederlandse kantoor van Newlong is ideaal gepositioneerd in het Amsterdamse merengebied Oude Meer, op slechts een steenworp afstand van de luchthaven Amsterdam Schiphol, het stadscentrum van Amsterdam en binnen handbereik van vele andere aangrenzende steden en bedrijventerreinen. Newlong is nog steeds de eerste en enige bewoner van het gebouw dat in 1993 van de grond af is opgebouwd en speciaal is ontworpen om twee verdiepingen perfect te huisvesten. Op de onderste verdieping bevindt zich een groot magazijn, een voorraadruimte voor reserveonderdelen en een werkplaats. De bovenste verdieping is bestemd voor de kantoorruimte zelf.
Hoewel het gebied nog steeds deel uitmaakt van een nogal druk bedrijvenpark, is het nog steeds rustig en omgeven door voldoende groen en water om verschillende wilde dieren te huisvesten, wat een zeer familiale sfeer aan de plek geeft.
Het personeel van Newlong Holland profiteert enorm van deze ideale ligging, maar ook van de grote kantoorruimte die hen in staat stelt hun dagelijkse activiteiten in grote harmonie uit te voeren. 
Neem contact op

Newlong Holland bestaat uit 6 medewerkers

Mr. Hiroyuki Watanabe
Algemeen directeur
Mr. Orkun Baykal
Algemeen directeur
Mr. Sebastian Rafiroiu
Verkoop en administratie
Mr. Vadim Malâci
Verkoop vertegenwoordiger
Ms. Anna Smolag
Accountant
Mr. Robert Kisitu
Logistiek
Onder leiding van de heren. Baykal en Watanabe, de medewerkers van Newlong, dragen dankzij hun uitgebreide ervaring in hun respectievelijke vakgebieden met gemak, passie en professionaliteit bij aan de dagelijkse activiteiten van het bedrijf. De algemene sfeer is vergelijkbaar met die van een tweede gezin, een feit dat alleen maar bijdraagt aan het welzijn en het algemeen verhoogde moreel van het personeel.

Contact

Downloaden de Folder

Brochure Download

Zoek op de website